Kjolar

Kjolar billigt till Halloween 2017 och maskeradfesten ✓ Roliga, häftiga, skrämmande och billiga maskeradkläder och Halloweendräkter ✓ Skräckinjagande och realistiskt Halloweensmink, latexsår, fejkblod, peruker, maskeradskor, stifttänder, sminkset och andra specialeffekter ✓ Köp Kjolar direkt online ✓ Snabb leverans

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6next pagelast page

Rockabillyklänning Polka Blå Krage

Rockabillyklänning Polka Blå Krage
Endast 399 kr

En ljusblå Rockabillyklänning med vita polkaprickar, retro-krage och en utsvängd kjol med elganta veck - Precis som Rockabillyklänningar ska vara. Denna Rockabillyklänning passar in lika bra på Rockabillyfesten som på 50-talsfesten. Rockabillyklänning Polka Blå Krage Tillverkad av bomull och polyester

Tequilashots-drickare Tjejdräkt

Tequilashots-drickare Tjejdräkt
Endast 389 kr

Tequilashots-drickare Tjejdräkt innehåller en klänning med en vit topp och en grön, röd och gul kjol. Ingår gör även ett randigt bälte och ett separat brunt bälte med hölster för dricka!.

80-tals Disco Kjol Neongrön (Small)

80-tals Disco Kjol Neongrön (Small)
Endast 99 kr

Du kanske inte är så sugen på att vara den där spo...

80-tals Kjol i Spets Svart

80-tals Kjol i Spets Svart
Endast 99 kr

Ännu en gång är det hög tid för 80-talsfest, så sa...

Hawaii Kjol

Hawaii Kjol
Endast 45 kr

Hula-hula kjolen för er som har fina och dansande höfter! Hawaiikjolen har små tygblommor längst upp och "basten" är gjord av plastband som mäter ca 77 cm.

Rockabilly Rosa Pinup

Rockabilly Rosa Pinup
Endast 199 kr

Är det dags för 50-talsfest eller ska du på fest med Rockabillytema? Detta kit har tidstypiska vita prickar med en utsvängd kjol och ett matchande hårband/scarf. Komplettera med en t-shirt så är du redo för festen. Information Rockabilly Rosa Pinup Innehåller kjol och hårband/scarf

MIRAKELKVINNAN KORSETTKOSTYM

MIRAKELKVINNAN KORSETTKOSTYM
Endast 599 kr

Mirakelkvinnan är den mest kända hjältinnan genom tiderna från DC Comics och har prytt många tidningsomslag, och tryckts på många t-shirts. Med drag av skönhet, intelligens och muskler har hon varit en feministisk ikon sedan hennes introduktion år 1941. Förvandla dig till denna underbara superhjältinna och rocka loss på festen! Uppgifter om MIRAKELKVINNAN KORSETTKOSTYM Innehåller:. Korsett, huvudaccessoar, kjol, handskar, bälte och cape Färger: Som bilden visar Storlek: XS, S, M, L

Rockabilly Rollergirl Pink

Rockabilly Rollergirl Pink
Endast 219 kr

På 50-talet transporterades man på 8 hjul nästan var man än skulle. Om du skulle till stranden så var det rullskridskor som gällde, om du skulle servera läsk på ett hamburgerhak så hade du rullskridskorna på dig... Denna rosa klänning som har en utsvängd kjol kommer få dig att åka tillbaka 60 år i tiden på nolltid! Information Rockabilly Rollergirl Pink: Innehåller klänning, hårband och scarf.

Underkjol Grön

Underkjol Grön
Endast 99 kr

80-talet hade ibland väldigt konstiga klädstilar. Man ser dem ofta på film från den tiden, och det enda man kan tänka när man ser det är ?Denna filmen måste utspela sig i något parallellt universum, för så kan väl ingen klä sig?. Men jo, underkjolen utanpå hände. Det var kanske inte speciellt vanligt, men vi har haft en hel del konstiga trender. Ifall du också saknar det färgglada med ibland skumma 80-talet så är detta kjolen för dig!

Fever Sensuell Hawaiidräkt dam

Fever Sensuell Hawaiidräkt dam
Endast 299 kr

Sensuell Hawaiidräkt dam i vuxenstorlek från Fever består av en färgstark klänning med blommönster på samt en kjol som ser ut att vara gjord av långt grönt gräs. Ingår gör även ett orangefärgat kranshalsband.

Neonfärgad Skelettkostym

Neonfärgad Skelettkostym
Endast 349 kr

Vuxen Neonfärgad skelettkostym inkluderar en långärmad svart topp med tryck av flerfärgade skelettben. Toppen har en tillhörande svart och grön kjol. Dessutom ingår ett par svarta leggings utan fötter som har tryck av färgglada skelettdelar.

50-tals Kjol Röd med Scarf - One size

50-tals Kjol Röd med Scarf - One size
Endast 179 kr

Det var faktiskt bättre förr - Snygga bi

Sidor: 1 2 3 4 5 6next pagelast page