Halloweendräkter

Halloweendräkter billigt till Halloween 2019 och maskeradfesten ✓ Roliga, häftiga, skrämmande och billiga maskeradkläder och Halloweendräkter ✓ Skräckinjagande och realistiskt Halloweensmink, latexsår, fejkblod, peruker, maskeradskor, stifttänder, sminkset och andra specialeffekter ✓ Köp Halloweendräkter direkt online ✓ Snabb leverans

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

VARULVSDRÄKT

VARULVSDRÄKT
Endast 599 kr

En varulvsdräkt gör dig till en lagom spännande och knasig gäst på en maskerad såsom till exempel en Halloweenfest. Den här dräkten är supersmidig och bekväm, inte minst eftersom den är lätt att röra sig normalt i. Samtidigt ger den dig möjlighet att dölja din identitet och behålla en mystisk aura inför de andra deltagarna på festen så länge som du vill, och du får definitivt ett tema som är helt rätt för t.ex. Halloween. Detaljer för VARULVSDRÄKT: Innehåller: Varulvsdräkt med hårig bringa, tröja, handskar och ansiktsmask.

KONTORSZZOMBIE DRÄKT

KONTORSZZOMBIE DRÄKT
Endast 99 kr

Trött på vardagar och kontor? Varför inte komma till kontorets halloweenfest som en ihjälarbetad zombie för att ge din chef en ledtråd om ditt arbete? Denna dräkt är utformad så att den ser ut att vara sliten och blodig - precis som en arbetares zombie-klädsel ska se ut Uppgifter om KONTORSZZOMBIE DRÄKT Innehåller: Jacka med fastsydd skjorta, slips och namnskylt

Kroppsstrumpa, Låtsas Olycks-Test-Dräkt

Kroppsstrumpa, Låtsas Olycks-Test-Dräkt
Endast 160 kr

Kroppsstrumpa Låtsas-Olycks-test-dräkt är en fantastisk dräkt att göra entré i på nästa fest! Denna coola dräkt kommer att förvandla dig till en testperson som har som jobb att prova krocksäkerheten och bli kastad ut genom bilrutorna! Inkluderar: Hel dräkt av stretch-lycka med midjeväska . Kroppsstrumpa Låtsas-Olycks-test-dräktkostym inkluderar en gul och svart stretchigt overall med huva som täcker hela ansiktet - du kan se ut men andra kan inte se in! Denna overall har en dragkedja och även en undre haköppning så att du enkelt kan ta bort huvan för att dricka. Den här outfiten är komplett att bära med en matchande midjeväska för dina värdesaker. Vi rekommenderar att du använder en åtstramande peruk-mössa tillsammans med denna dräkt, så att dräktens huva sitter perfekt på huvudet.

Vampyr Prinsessa Maskeraddräkt Barn (Small (3-4 år))

Vampyr Prinsessa Maskeraddräkt Barn (Small (3-4 år))
Endast 249 kr

Landets prinsessa har blivit attackerad och biten...

Cowboy Läderkostym

Cowboy Läderkostym
Endast 299 kr

Klä upp dig som en vilda västern-hjälte i vår Cowboykostym (Svart & Vit) ! Denna svarta läderliknande dräkt med vita kohuds-detaljer är perfekt för cowboy- och indianfester. Läderliknande cowboybyxor, väst, bälte och snusnäsduk. Cowboykostym (Svart & Vit) inkluderar ett par svarta läderliknande byxor med fransar nertill. Dessutom ingår en matchande väst med vitt kohuds-mönster på axlarna. Dessutom ingår ett svart bälte med ett guldfärgat spänne och en röd snusnäsduk.

Zombiedräkt Herr

Zombiedräkt Herr
Endast 419 kr

Dräkten för dig som på ett nafs vill bli en läskig zombie som smyger runt i de mörkaste skogarna. I dräkten ingår: Tröja med trasor, byxor Dräkten är i storlek L, med resår i byxorna för en tacksam passform. Det är även en perfekt dräkt för dig som vill gå på maskerad som troll.

Heligt Kors Silver

Heligt Kors Silver
Endast 69 kr

Vare sig om du blir inbjuden eller anordnar en maskeradfest i Draculas slott i Transsylvanien kan det nog vara värt att dra till med extra åtgärder för att skydda sitt liv, för om det finns något både levande och döda respekterar så är det ett heligt kors i silver. Släpp all oro så du kan njuta av festens höjdpunkter utan att frukta för ditt liv, vi vill ju inte att ovälkomna vampyrer smiter förbi gästlistan. Detta kors passar utmärkt till flera olika maskeraddräkter såsom nunna, präst och dracula.

Halloween Blodig Yxa

Halloween Blodig Yxa
Endast 39 kr

Sätt pricken över i:et på din Halloween dräkt med...

Porslinsdocka Halloween Deluxe Maskeraddräkt - Small

Porslinsdocka Halloween Deluxe Maskeraddräkt - Small
Endast 699 kr

Som hämtad ur en skräckfilm! En riktigt&:

OppoSuits Teen Devil Kostym - 134/140

OppoSuits Teen Devil Kostym - 134/140
Endast 699 kr

Oavsett om det är maskerad eller om du ska p&:

Vampyr Kostym Maskeraddräkt (Small)

Vampyr Kostym Maskeraddräkt (Small)
Endast 249 kr

Denna vampyr kostym kanske inte ger dig förmågan a...

Skelettklänning Maskeraddräkt

Skelettklänning Maskeraddräkt
Endast 199 kr

Ett rangligt skelett som stapplar sig fram eller e...

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page